φάροι περιπολικών

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

H Federal Signal Corporation ιδρύθηκε το 1901 και πρόκειται για ένα παγκόσμιο κατασκευαστή και προμηθευτή εξοπλισμού ασφαλείας, οπτικής σήμανσης (φάροι περιπολικών, ασθενοφόρων, πυροσβεστικών, κα.) επικοινωνιών (ηχητική σήμανση) και έκτακτης ανάγκης. Επίσης, παρέχει λύσεις για εξοπλισμό ελέγχου στάθμευσης, εργαλειών και διαφόρων άλλων εφαρμογών. Στην Ελλάδα, η Federal Sigma Vama (fsvama.gr) εκπροσωπείται από το 2000.

Η επιτυχία των προϊόντων της εταιρίας οφείλεται στις συνεχείς επενδύσεις σε έρευνα και ανάπτυξη, ώστε να προσφέρει λύσεις που ικανοποιούν και τις πλέον πιο αυστηρές απαιτήσεις. Η ζήτηση για σαφή και κατανοητή επικοινωνία αυξάνεται μέρα με την ημέρα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ανάγκη για πιο σωστή και άμεση επικοινωνία. Η Federal Signal Vama έχει κατανοήσει αυτές τις απαιτήσεις και για αυτό το λόγο τα προϊόντα της χρησιμοποιούνται σε εφαρμογές σε όλο τον κόσμο.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Tα προϊόντα που θα βρείτε στον ιστότοπο έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί αποκλειστικά από την FSV προκειμένου να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας και να παρέχουν εξατομικευμένες λύσεις.

Η Federal Sigma Vama διαθέτει ευρεία ποικιλία σε προϊόντα που αφορούν την οπτική και ηχητική σήμανση όπως φάροι περιπολικων, πυροσβεστικών, ασθενοφόρων και σε οχήματα δημοτικής αστυνομίας ή μοτοσυκλέτες. Επιπροσθέτως, η FSVAMA διαθέτει αξεσουάρ που καλύπτουν τις ανάγκες και του πλέον απαιτητικου πελάτη.

FSVAMA
NEWSLETTER
Εγγραφείτε στο newsletter μας και μάθετε τα νέα μας.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Επικοινωνήστε μαζί μας.
210 67 00 250