Επαναστατική μονού επιπέδου μπάρα φωτισμού, συμπαγής και πολύπλευρη, είναι σχεδιασμένη ως σήμανση υψηλής προτεραιότητας, συμπληρωματική και ηχητική. Η λεία σχεδίαση των πλευρικών φακών παρέχει καλύτερη αεροδυναμική και αδιαβροχοποίηση.
Η σειρά Phoenix Solaris διαμορφώνεται από έναν υψηλής απόδοσης υπολογιστή με 15 διόδους LED υψηλής φωτεινότητας τελευταίας γενιάς, ένα πολύ-τασικό κύκλωμα (10-30V) και έναν παραβολικό καθρέπτη ο οποίος μεγιστοποιεί την φωτεινότητα των LED.
H στροβοσκοπική σειρά Phoenix είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις. Τέσσερα κατευθυντικά στροβοσκοπικά φωτιστικά σώματα ή δύο παγκατευθυντικά στροβοσκοπικά σώματα. Και οι δύο εκδόσεις είναι υψηλής ισχύος. Η παροχή ισχύος είναι ενσωματωμένη στην μπάρα φωτισμού.
Η σειρά αλογόνουPhoenix είναι κατασκευασμένη είναι κατασκευασμένη από υψηλής φωτεινότητας ανεξάρτητα ή συγχρονισμένα περιστροφικά φώτα αλόγόνου.
Οι τρεις τύποι παρέχουν ένα εξαιρετικά μεγάλο εύρος επιλογών διαμόρφωσης ώστε να καλύπτουν τις πιο απαιτητικές ανάγκες και προδιαγραφές.